Acupunctuur en de behandeling van rookverslaving

In de behandeling gericht op het stoppen met roken maak ik gebruik van ooracupunctuur in combinatie met acupunctuur.

De ooracupunctuur, waarbij drie kleine verblijfsknopjes worden geplaatst in de oorschelp , zorgt er voor dat de zin in sigaretten minder wordt. De behoefte aan nicotine kan zelfs volledig verdwijnen.

De verblijfsknopjes blijven een tot twee weken zitten. Oordopjes of gehoorapparaten kunnen zonder bezwaar gebruikt worden. U kunt gewoon douchen, zwemmen of naar de sauna gaan. Tijdens de tweede afspraak wordt de behandeling herhaald. Er worden dan nieuwe knopjes geplaatst op het andere oor.

Acupunctuur wordt ingezet om de afkickverschijnselen als onrust, eetdrang, stress, slaapproblemen en vervelende ontwenningsverschijnselen aan te pakken én te verminderen. Na de behandeling is het een stuk makkelijker van de sigaret af te blijven. Samen met een gezonde portie motivatie is het succes na de acupunctuur vaak zeer groot!

Acupunctuur is een veilige methode om op een natuurlijke manier van het roken af te komen. Het is overigens raadzaam op de dag vóór de eerste afspraak de laatste sigaret gerookt te hebben.

Ook tijdens de zwangerschap kan acupunctuur veilig worden toegepast. Uiteraard wordt deze behandeling vergoed door uw zorgverzekeraar als u aanvullend verzekerd bent. De kosten van mijn behandelingen komen niet ten laste van uw eigen risico.
Ciria is aangesloten bij de beroepsvereniging Vereniging voor Natuurgeneeskundig Therapeuten ‘V.N.T.’
Copyright © Ciria 2019  |  Alle rechten voorbehouden
Meer info over onze: Privacy Statement (AVG)
Webdesign & development by: Timeless Design