Acupunctuur en afvallen.

Voor moeiteloos afvallen ben je bij mijn praktijk aan het juiste adres. Wil je voorgoed afrekenen met jouw overtollige kilo’s. Heb je al vaker een poging gedaan, maar zonder blijvend resultaat. Kies dan nu voor dit afvalprogramma.

In mijn praktijk ben ik van mening dat de juiste deskundige ondersteuning gegeven moet worden om een optimaal resultaat te behalen. Na de intake waarin jouw doel besproken wordt, volgt een uitleg over het programma. Aansluitend worden de acupunctuur punten aangeprikt met auriculotherapie. De minuscule naaldjes (knopjes), gemaakt van chirurgisch staal (nikkelvrij), worden op en rond de oren geplaatst (3 in totaal). Eroverheen komt een klein huidkleurig pleistertje. De knopjes zorgen enerzijds voor een snellere vetverbranding, anderzijds wordt het hongergevoel gestild en de wilskracht versterkt. De behoefte aan zoetigheid en overmatig eten wordt tegengegaan (je hebt namelijk sneller een verzadigd gevoel).

De knopjes blijven 1 à 2 weken zitten, afhankelijk van jouw keuze. Hierna kom je langs om te wegen en het stabilisatieplan wordt uitgelegd. Desgewenst kun je na 2 weken het stabilisatieplan gevolgd te hebben, opnieuw naaldjes laten plaatsen en begin je opnieuw met fase 1. Dit alles nét zolang tot jij jouw doel hebt bereikt!

Marjon viel 10 kilo af door acupunctuur van Ciria

"Afvallen door piepkleine naaldjes in je oor te prikken, in China doen ze het al duizenden jaren. Ook Marjon (42) ging naar een acupuncturist . Ik verloor 10 kilo, maar nog belangrijker: ik had weer energie, ook 's avonds.'" Lees het hele artikel door op onderstaande foto's te klikken.

Vriendin Artikel Succesverhaal Blz1
Vriendin Artikel Succesverhaal Blz2


Mijn consulten voor het afvalprogramma worden vergoed door jouw zorgverzekeraar en komen niet ten laste van het eigen risico.
Copyright © Ciria 2023  |  Alle rechten voorbehouden
Meer info over onze: Privacy Statement (AVG)
Webdesign & development by: Timeless Design