Acupunctuur en burn out

Burn out is een toenemend probleem aan het worden, we leven in een hectische maatschappij en daarbij wordt er steeds meer van ons verlangt en hogere eisen aan ons functioneren gesteld. De meeste mensen krijgen een burn out omdat ze te lang met een té grote lichamelijke en/of geestelijke spanning geleefd hebben. Mensen met een burn out kunnen niet meer goed herstellen van vermoeidheid en voelen zich moe op lichamelijk, geestelijk en emotioneel gebied.

Behandeling met acupunctuur bij een burn out kan zorgen voor het stimuleren van het eigen helingsproces. Na de intake zal ik jou enige vragen stellen om iets meer te weten te komen over de oorzaak van jouw burn out. Vanuit de acupunctuur is het relevant de individuele aspecten naar boven te krijgen, een ieder die een bun out krijgt, heeft zijn of haar eigen coping strategieën. De behandeling die volgt, is een op maat gesneden behandeling.

Omdat er bij een burn out sprake is van gebrek aan energie, is mijn behandeling allereerst gericht op het herstellen van jouw energiebalans. Acupunctuur draagt bij aan het stimuleren van het eigen helingsproces, na een paar behandelingen merk je al verschil. In mijn praktijk heb ik veel ervaring in het behandelen van mensen die langdurige stress en/of burn out klachten hebben.

Copyright © Ciria 2023  |  Alle rechten voorbehouden
Meer info over onze: Privacy Statement (AVG)
Webdesign & development by: Timeless Design