Acupunctuur en lage rugpijn.

Klachten van de lage rug komen veel voor. De wervelkolom is een kwetsbaar onderdeel van het menselijk lichaam. Spit of ‘door je rug gaan’. Het loert soms om de hoek. Hier kunnen diverse oorzaken voor zijn, dat je in een verkeerde houding hebt gezeten of een gekke beweging hebt gemaakt tijdens het optillen van iets.

In de acute fase speelt spierspanning een grote rol. Door de spierspanning ontstaat een houding waarin je probeert de pijn te ontwijken, wat dan weer leidt tot het ontstaan van meer klachten omdat je een andere houding aanneemt. Met de combinatie van acupunctuur, APS therapie, cupping en ooracupunctuur is het goed mogelijk deze spanning in de spieren er tijdens de eerste behandeling af te halen.

De behandeling met acupunctuur is erop gericht de energie weer te laten stromen. Gespannen spieren en geïrriteerde gewrichten hebben een verminderde doorbloeding. Door de gecombineerde aanpak merk je vrij snel resultaat. Wanneer er sprake is van een chronische klacht, dit wil zeggen een klacht die langer dan 3 maanden aanwezig is, kunnen mijn behandelingen een pijn verlichtend effect hebben.

Heb je last van klachten van de lage rug en zit er maar geen verandering in? Aarzel niet en maak gebruik van acupunctuur.
Copyright © Ciria 2023  |  Alle rechten voorbehouden
Meer info over onze: Privacy Statement (AVG)
Webdesign & development by: Timeless Design