APS stimuleert je cellen tot herstel

APS-therapie is een bijzonder effectieve behandelmethode, die het lichaam aanspoort tot herstel. De combinatie van pijnbestrijding, herstel en energieverhoging zorgt ervoor dat APS-therapie zeer succesvol is. Door een prikkeling te geven in het lichaam, door middel van een APS-toestel, worden de cellen gestimuleerd tot herstel. De prikkeling is een nabootsing van de lichaamseigen zenuwimpuls; de Actie Potentiaal. Dit signaal is van nature aanwezig in het lichaam om er voor te zorgen dat alle belangrijke processen plaatsvinden.

APS-therapie zorgt ervoor dat het lichaam wordt aangespoort, tot de aanmaak van stoffen die ons leven bepalen, zoals lichaamseigen ontstekingsremmers en pijnstillers. Deze stoffen zijn belangrijk om de pijn te verlichten of weg te nemen. Door APS wordt ongeveer 5 tot 8 keer meer ATP (Adenosinetrifosfaat) vrijgemaakt. Deze stof is de belangrijkste energiebron in de cellen en van groot belang voor het genezingsproces. De doorbloeding wordt verbeterd en er zal herstel optreden van de weefsels. APS-therapie zorgt ervoor dat de pijn wordt weggenomen, niet dat deze onderdrukt wordt!

Hoe werkt APS-therapie?

APS werkt door middel van microstroom en spoort het lichaam aan tot herstel. De combinatie van pijnbestrijding, herstel en energiebevordering maakt van APStherapie een van de meest succesvolle therapieën. Dit wordt behaald door een lichte (pijnloze) prikkeling aan te bieden aan het lichaam. De prikkeling is een nabootsing van de lichaamseigen zenuwimpuls, de Actie Potentiaal. Dit is een signaal in ons lichaam welke nodig is om het lichaam in conditie te houden. Alle belangrijke processen in ons lichaam worden gestuurd door dit signaal. APS spoort het lichaam aan tot aanmaak van stoffen die ons leven bepalen: bijvoorbeeld lichaamseigen ontstekingsremmers en pijnstillers. Deze zijn nodig om de klachten aan te pakken en de pijn te verlichten of weg te nemen. Met APStherapie wordt er gemiddeld 5 tot 8 keer meer ATP (adenosinetrifosfaat) vrijgemaakt. ATP is de belangrijkste bron van energie van de cel, ook wel levensmolecuul genoemd en daarom van groot belang voor het genezingsproces. Door de grote hoeveelheden ATP verbetert de doorbloeding en het herstel van weefsels. Het lichaam krijgt hierdoor de nodige energie om te kunnen genezen en lichaamsfuncties te herstellen zodat u zich fitter gaat voelen. APS is dus geen pijn onderdrukker maar neemt de pijn en vermoeidheid weg, door de oorzaak (grotendeels) aan te pakken.

Wat zijn de positieve effecten van APS therapie.

  • verlichting van pijn
  • remming van ontstekingen
  • bevordering van energie
  • verbetering van de afvoer van afvalstoffen
  • verhoging van de weerstand
  • verbetering van de doorbloeding
  • ontspanning van de spieren
  • verbetering slaappatroon en gemoedsrust


Copyright © Ciria 2023  |  Alle rechten voorbehouden
Meer info over onze: Privacy Statement (AVG)
Webdesign & development by: Timeless Design