Wie ben ik?

Ciria, wordt geleid door Ciria Stockmans- Babini, erkend therapeut.


Ciria Stockmans-Babini is geboren in 1963, getrouwd en woonachtig in Nederweert. Door toeval ben is ze in aanraking gekomen met de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCM) en was onder de indruk van de heldere en doeltreffende ziens- en werkwijze.

Haar nieuwsgierigheid is na het volgen van diverse opleidingen alleen maar groter geworden en inmiddels uitgegroeid tot een ware passie voor gezondheid op natuurlijke manier. Haar passie is gebaseerd op de eenvoud en rijkheid van de Chinese Geneeskunde.

“ Regelmatig verbaas ik me weer over de kracht van wat natuurgeneeskunde, Acupunctuur, voeding en leefstijl met een persoon kan doen. Het is zo bijzonder om te mogen ervaren dat het eeuwenoude concept van de Chinese Geneeskunde nog steeds naadloos past op ziektebeelden van nu. Ik vind het fascinerend dat het lichaam zijn natuurlijk evenwicht kan hervinden door voeding en therapie. Zó simpel en tóch doeltreffend”.“Ik heet jou van harte welkom in mijn praktijk en ik hoop wellicht iets voor jou te mogen betekenen. Dat je mag ontvangen wat je nodig hebt om het zelfgenezend vermogen van jouw lichaam te activeren”.
Copyright © Ciria 2023  |  Alle rechten voorbehouden
Meer info over onze: Privacy Statement (AVG)
Webdesign & development by: Timeless Design