Natuurgeneeskunde

Natuurgeneeskunde en acupunctuur zijn beiden een holistische geneeswijze: niet de ziekte, maar de zieke mens staat centraal. Het uitgangspunt van zowel natuurgeneeskunde en acupunctuur, is dat ieder mens, of beter gezegd elk organisme, een natuurlijke kracht in zich heeft om te herstellen. Dit zelfgenezend vermogen, wat in feite levenskracht inhoudt, wordt gestimuleerd tijdens de behandelingen en is de pijler waarop deze mooie geneeskunde is gebouwd.

Behandelingen:

Als natuurgeneeskundig therapeut geef ik behandelingen op maat. Ik werk vanuit een brede visie op de relatie tussen gezondheid, voeding en leefstijl.

Door de combinatie van natuurgeneeskunde, acupunctuur en voeding, is een brede en effectieve behandeling mogelijk en heeft dit zijn effect op zowel lichaam als geest. In mijn praktijk verstrek ik op maat gemaakte voedingsadviezen, inzichtgevende gesprekken, acupunctuur, natuurgeneeskundige behandelingen, leefstijladvies.

Voeding volgens de Chinese geneeskunde vormt samen met leefwijze een belangrijk onderdeel van mijn behandelingen. Voeding vormt de basis van een goede gezondheid en is zowel gericht op het herstellen van klachten als op het voorkomen van ziekten. In mijn praktijk wordt er geen gebruik gemaakt van standaard diëten of voedingsadviezen. Er worden hele specifieke adviezen gegeven, toegespitst op de persoon zelf.

Mijn missie:

Mensen inzicht geven over de kracht van het zelfgenezend vermogen van het lichaam en het effect van voeding en leefstijl. Ik geef begeleiding in - en over je goed voeden - in de breedste zin van het woord. Voel je goed. Voed je goed! Om gezamenlijk een optimale geestelijke en lichamelijke balans te bereiken.
Copyright © Ciria 2023  |  Alle rechten voorbehouden
Meer info over onze: Privacy Statement (AVG)
Webdesign & development by: Timeless Design