Neuro Emotionele Integratie (N.E.I.)

Wat is Neuro Emotionele Integratie?

N.E.I. staat voor Neuro Emotionele Integratie. N.E.I. therapie is een unieke methode om onverwerkte incidenten, trauma’s, fysieke klachten en emotionele problemen op een snelle en plezierige manier aan te pakken en definitief op te lossen. Hiervoor zijn geen lange praatsessies nodig, je hoeft niet opnieuw onverwerkte incidenten te herbeleven.

Hoe werkt Neuro Emotionele Integratie?

Met behulp van een biotensor stel ik vragen aan jouw onderbewustzijn. Zo is het mogelijk om erachter te komen wat er in het verleden gebeurd is en wat jou er nu van weerhoudt het leven te leiden wat je écht wilt. Ons gedrag wordt mede bepaald door ons onderbewustzijn. Deze wordt geprogrammeerd door onze ervaringen, zoals bij een computer. Veel van deze onderbewuste programmeringen komen uit de kindertijd. Met de N.E.I. ga je herkennen wat er werkelijk ten grondslag ligt aan jouw klachten.

Ondersteuning van een N.E.I. sessie met Healing Arts lichtremedies.

De N.E.I. sessie ondersteun ik regelmatig met Healing Arts lichtremedies. Dit zijn energetische remedies die ervoor kunnen zorgen dat je sneller door jouw emotionele blokkades heen komt. Waarom aanmodderen als het ook sneller kan? Wij mensen bestaan in fijnstoffelijke vorm uit een aaneenschakeling van diverse energieën. Licht is de drager van ons bewustzijn. Emotionele blokkades zijn energetische stagnaties en zorgen letterlijk voor verstopte energiekanalen. Healing Arts lichtremedies hebben een directe werking op de doorstroming van deze kanalen en de trillingsfrequentie ervan. Door Healing Arts lichtremedies als energetische ondersteuning te gebruiken bij een N.E.I. sessie, kunnen belemmerende overtuigingen en denkpatronen sneller getransformeerd worden.
Copyright © Ciria 2023  |  Alle rechten voorbehouden
Meer info over onze: Privacy Statement (AVG)
Webdesign & development by: Timeless Design